Suport vanzari: +4(0) 735 188 942
Program: L-V: 9 - 17.30

Language: ro en
 

Despre noi

Digitech IND este o companie de renume, cu capital 100% romanesc, care are ca obiect de activitate distributia sistemelor de securitate.

Politica firmei urmareste permanent identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor sai prin servicii prompte si printr-un proces continuu de diversificare a portofoliului de produse si servicii, la un nivel competitiv al raportului calitate-pret.

Digitech IND si-a propus mentinerea ritmului de crestere a pozitiei sale pe piata distributiei produselor din domeniul securitatii prin calitatea si performanta echipamentelor oferite: supraveghere video, detectie efractie, detectie incendiu, control acces, interfonie, videointerfoniesi sisteme perimetrale.

Misiunea Digitech IND este de a aduce pe piata din Romania produse de calitate, preturi competitive si servicii profesioniste.

Unul dintre marile atuuri ale Digitech IND il reprezinta forta echipei de vanzari. Participarea periodica la traininguri, targuri de securitate si experienta acumulata de-a lungul timpului au contribuit la realizarea unei echipe profesioniste care garanteaza calitate si performanta.

Sediul operational al Digitech IND se afla in Municipiul Bucuresti. Datorita investitiilor importante in infrastructura logistica si a unei dimensionari corecte a acesteia Digitech IND are acoperire la nivelul intregii tari.

Digitech IND are acoperire la nivelul intregii tari. Digitech IND este membru ARTS.